vineri, 27 aprilie 2012

De drag

Am inceput blogul diversificarii naturale intr-un moment de liniste, din dorinta de a pastra intr-un loc amintiri si apoi de a da mai departe articole si idei utile parintilor aflati la inceput de drum in aventura hranirii copilasului... La randul meu sunt atat de recunoscatoare mamelor care prin blogurile lor sau site-uri precum attachementparenting.ro, mi-au fost un sprijin in ultimii doi ani. 
Vreau sa va multumesc tututor pentru ca intrati uneori chiar zilnic sa urmariti articolele si sa cititi materialele mele. Asta imi da aripi sa mai scriu si stiu ca in timp veti vedea cat de frumos este drumul pe care l-ati inceput urmand principiile autodiversificarii. 
Diversificare naturala este pur si simplu un loc de suflet, al parintilor si al copiilor, unde m-as bucura sa imi scrieti si din experienta voastra sau chiar pentru a completa sau corecta. 
Ma puteti vizita si pe Facebook unde scriu mai multe articole si postez idei in pagina Diversificarii naturale http://www.facebook.com/pages/Diversificarea-naturala

Cand am inceput sa scriu m-am gandit la principalele articole despre diversificare naturala si autodiversificare, apoi am realizat ca pentru a le intelege trebuie sa leg tema si de alaptarea exclusiva si de alaptarea dupa un an. 
In articolele mele am postat idei si informatii de la surse sigure pentru acest domeniu: organizatia La leche league (LLL) si Roxana Dudus, organizatia Naste cum simti, site-ul kellymom, dr. Ana Culcer, site-ul attachementparenting si samd
Sunt o mamica care isi alapteaza copilasul, sustin alaptarea si promovez beneficiile ei (stiti ca in teorie este cel mai bine pentru copilas, ei bine lui Dei Dei practic i-a salvat viata si voi fi mereu recunoscatoare pentru asta)dar, pentru sfaturi avizate si consultanta in alaptare, va recomand din tot sufletul sa va adresati organizatiei LLL prin Roxana Dudus sau consultantilor Naste cum simti
Timpul il dedic puiului meu, articolele apar "printre picaturi":).
Sper sa pot scrie cat mai des si astfel sa impart cu voi descoperirile mele despre hrana si viata "naturale", in armonie cu noi insine si cu Divinitatea.
Inca o data va multumesc tuturor pentru ca imi sunteti alaturi in Diversificarea naturala!