vineri, 6 decembrie 2013

Tratament tuse si amigdale natural din gradina Australiei si experienta proprie

Copilul tuseste, inghite greu si are febra. 

Cunosc aceasta situatie si ii pot adauga chiar voma si diareea. 

In astfel de cazuri pe care le-am trait langa fiul meu, acum de aproape patru ani, am apelat la uleiul de arbore de ceai - un antibiotic natural extern extraordinar de puternic in lupta cu virusii. 

Am descoperit acest remediu intr-o vara si l-am testat pentru enterocolita despre care va voi scrie in randurile urmatoare.

Cand nu inghite copilasul si are amigdalele imflate, cand vomita si are diaree este cumplit sa alegi un tratament natural eficient si extern. Aici intervine Tea Tree Oil-ul

Din experienta noastra la toate simptomele de mai sus, de la raceala, la tuse, la complicatiile aferente, va pot spune ca niciun alt remediu natural nu m-a ajutat atat de mult sa scap de  medicamentele invazive precum acest ulei de arbore de ceai. 

Antibioticele nu mai sunt astăzi medicamentele cu proprietăţi miraculoase recomandate pentru orice afecţiune. Acestea sunt din ce în ce mai puţin eficiente şi, pe termen lung, slăbesc sistemul imunitar. Dintotdeauna, mediul înconjurător a oferit antibiotice naturale, care luptă eficient împotriva infecţiilor şi întăresc organismul uman. Uleiul de arbore de ceai este unul dintre ele. Ele are capacitatea de a lupa impotriva microbilor, bacteriilor si virusilor si nu dăunează organismului uman.

Tratamentul cu ulei de arbore de ceai (Tea Tree Oil) pentru tuse se face extern si ajuta inclusiv la amigdale umflate cu puroi. Pana acum de trei ori acest tratament, combinat cu mierea cu propolis, l-a vindecat pe fiul meu cu succes in doar trei zile, starea sa imbunatatindu-se de la o zi la alta cu repeziciune.

Eu folosesc ulei organic de Arbore de Ceai de la Dr. Organic, costul unui flacon fiind de 45 de lei in reteaua PLAFAR sau de la magazinul MA-NA online cu doar 11 lei.

Cum folosesc tratamentul pentru tuse cu ulei de arbore de ceai - tea tree in rol de antibiotic natural la copilas:
Pe gatul si spatele copilasului masez urmatorul amestec format din 2 picaturi de ulei de arbore de ceai (Tea Tree oil) organic diluat intr-o lingura de ulei de migdale.

Tratamentul il repet in cazul fiului meu la 8 ore cel putin 3 zile, apoi doua zile ii dau pe gat dimineata si seara. 

Pentru un copil peste 5 ani si adult se poate folosi tratamentul de mai sus daca se foloseste pentru prima data ulterior se dubleaza nr. de picaturi de ulei de arbore de ceai din amestec (de la 2 la 4 picaturi) dupa o zi de tratament.

Tratamentul poate fi folosit pentru copii cu varsta peste 18 luni. Puteti testa pe pielea copilului pentru inceput o picatura de ulei de tea tree diluat intr-o lingura de ulei de migdale.

Asa cum am scris mai sus, initial am folosit uleiul de arbore de ceai pentru tratamentul enterocolitei. Tipul acesta de ulei actioneaza cel mai bine in tratamentul acestei boli, desi adesea in Romania este considerat util doar in cosmetica.

Va recomand cu incredere, din toata inima acest tratament si uleiul in bagajul de vacanta vara pentru a trata repede si natural diaree si/sau voma la copiii mici si adulti, concomitent cu medicamentele de oprire a diareei si a vomei/dupa caz dar pentru a elimina infectia.

Cum folosesc eu tratamentul pentru enterocolita la copilas si la adulti?

Pe burtica copilasului se maseaza urmatorul amestec format din 2 picaturi de ulei de arbore de ceai (Tea Tree oil) organic diluat intr-o lingura de ulei de migdale.

Tratamentul acesta pentru enterocolita se repeta extern, asa cum am mentionat mai sus, la 8 ore cel putin 3 zile. 

Intern, in astfel de cazuri, in familie pentru noi si copilas folosesc tinctura de propolis cu miere si regim alimentar si Protectis.



Sursa tratament: 
Alternative naturale la antibiotice - C. Vasey . Lucrarea de faţă prezintă alternative naturale la antibiotice, oferind tuturor celor care o consultă explicaţii clare şi accesibile asupra modului lor de folosire.

Recomandarile din acest material nu inlocuiesc parerea unui medic sau tratamentul cu medicamente. Sanatate multa voua si micilor printi si zane pe care ii iubiti!